Lämpimästi tervetuloa Viljalehtoon!

Olet saapunut meille, pitkän hiekkatien päässä olevalle Viljalehdon tilalle. Viljalehto on rakennettu minun, tallinomistaja Eedlan, perintömaille, keskelle kauneinta Suomea. Meillä pääset tutustumaan monipuolisiin suomenhevosiin, sinnikkäisiin newforestinponeihin sekä söpöihin shetlanninponeihin. Tilalla kasvatetaan pienimuotoisesti näitä kolmea rotua, mutta panostetaan ennemmin omilla hevosilla kilpailemiseen. Valtaosa tilan hevosista on hankittu varsana tai nuorena ja ratsutuksesta saakka hoidettu itse. Lisäksi Viljalehdossa järjestetään paljon erilaisia kisatapahtumia, jotka voit löytää VRL:n kisakalenterista. Hyvien puitteiden hyödyntäminen myös muunlaiseen toimintaan on harkinnassa. Huomioithan kuitenkin, että kaikki toimintamme tapahtuu täysin virtuaalisesti.

Viljalehdon periminen enoltani, oli elämäni suurin onnen päivä. Unelmani kaupungista maalle paluusta ja hevosten saamisesta omaan pihaan oli täyttymässä. Alkuun perheen teini-ikäiset lapset hiukan kiukuttelivat muuttamisesta ”keskelle ei mitään”, mutta hevosista pitävinä tilanne kääntyi nopeasti positiiviseksi asiaksi. Muuttohetkellä meillä ei ollut yhtään omaa hevosta olemassa vaan Viljalehtoa lähdettiin rakentamaan lähes tyhjästä. Hyviin olosuhteisiin tottuneena, ennen hevosten hankintaa, tilan alueelle rakennettiin uusi talli ja sen yhteyteen maneesi. Pian kunnostettiin myös vanhasta tallista ponitalli. Asumme perheeni kanssa tilan päärakennuksessa ja tila on meille ennen kaikkea koti. Hevosten lisäksi tilalta löytyy kaksi koiraa sekä kolme kissaa. Äitinä tavoitteeni on opettaa lapsilleen eläinten hyvinvoinnin asettamista etusijalle ja se onkin Viljalehdon koko toiminnan ydin. Tallin pyörittämisestä ja eläinten parissa elämisestä on tullut koko perheen elämäntapa.
Saapuessasi tallille ensimmäistä kertaa, nykäise jotakuta hihasta. Saat varmasti tallikierroksen, esittelyn meidän tallimme väestä ja kuulet vähän tilan historiasta sekä tarinasta nimen takaa.

Vielä kerran, Tervetuloa meille! Kysy rohkeasti ja viihdy rauhassa.
Eedla S.

Yhteystiedot

VRL-14880 / VILJ2212
eedla.virtuaali@gmail.com
Keskusta foorumin profiili
Suosittele meitä tallilistalla!