Yhteystiedot

VRL-14880
eedla.virtuaali@gmail.com
Keskusta foorumin profiili

Viimeisin päivitys

13.3.2020, Tallin sivujen luominen

Tervetuloa!

Alunperin Hurjanvaara oli ajatus siitä, että olisi hienoa omistaa oma talli, jossa saisi vastata hevostensa hoidosta parhaaksi katsomallaan tavalla ja ottaa kaikki vastuu itselle. Ajatus kuitenkin unohtui ja omat hevoset asuivat edelleenkin hyväksi havaituilla kotitalleillaan, kunnes vastaan tuli myynti-ilmoitus Etelä-Suomessa sijaitsevasta tallista, jossa kaikki tuntui olevan kohdallaan. Pankin näyttäessä vihreää valoa, sijoitettiin kaikki liikenevät säästöt ja tuli ostettua se haaveiltu oma talli. Aiemmin talli kantoi nimenään edellisen omistajasuvun sukunimeä. Olisi tuntunut hölmöltä jatkaa omaa toimintaa toisten nimillä, joten nimi muuttui Hurjanvaaraksi, joka samalla kieli omistajansa kainuulaisista juurista.

Hurjanvaarasta löydät hevosia laidasta laitaan, rodusta ja painotuslajeista riippumatta. Hurjanvaaran hevoset ovat kuitenkin pääsääntöisesti kilpailukäytössä olevia yksilöitä. Tallin kasvatteja syntyy harvakseltaan, kun sattumien summa on oikea. Hurjanvaara ei toistaiseksi tarjoa tapahtumia tai palveluita ulkopuolisille kävijöille vaan keskittyy omiin kilpahevosiinsa. Hurjanvaara on täysin virtuaalinen ja sijoittuu virtuaaliseen Etelä-Suomeen. Hurjislaisia voit tavata niin kilpakentiltä ja ulkopuolisten tapahtumista.

Tallin toiminnasta vastaa Viveka Strandberg, 28-vuotias nuori nainen, jolla on työtä pelkäämätön ja yritteliäs asenne. Vivekan missio on olla joskus Suomen (ja mielellään maailmankin) paran ratsastaja ja tähän tavoitteeseen päästäkseen, täytyy kilpakavereista pitää hyvää huolta. Vivekan apuna tallissa toimii tallimestari Minna Seppä sekä kaksi tallityöntekijää.

Ulkoasu © M Layouts
Kuva © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan
Tämä on virtuaalitalli | this is a sim-game stable